Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Victoriabaars met Gember recept
Victoriabaars met Gember recept

Victoriabaars met Gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de champignons 20 minuten weken in lauw water en snijd ze in reepjes. Verwijder de taaie steeltjes. Snijd de vis in hanteerbare stukken. Laat de knoflook met de gember zachtjes bakken in wat olie. Voeg de stukjes vis met de champignons en de sojabonen toe en laat 5 minuten zachtjes sudderen. Vermeng de chilipeper met lenteui, suiker en vissaus en voeg dit mengsel toe aan de vis. Doe er naar believen wat versgemalen zwarte peper bij. Schep voorzichtig om en laat 2 minuten bakken. Bestrooi met korianderblad en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit victoriabaars met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven