Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel en schol met champagnesaus recept
Vis Forel en schol met champagnesaus recept

Vis Forel en schol met champagnesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beide soorten filets in 8 plakjes snijden van 1,5 cm dik. Telkens reepje forel op reepje schol leggen. Filet zigzaggend op sate stokje rijgen. Tot gebruik in koelkast leggen. In steelpan champagne, fond, vermout en ui aan de kook brengen en op een half hoog vuur in ca. 20 min tot 1,5 deciliter laten inkoken. Mengsel zeven. Vier borden voorverwarmen. In pan 5 deciliter water aan de kook brengen en het bouillon blokje erboven verkruimelen. Vis spiraaltjes erin leggen en tegen de kook aan in ca. 5 min gaar laten worden. Creme fraiche door het champagne mengsel roeren en al roerend aan de kook brengen en laten inkoken tot sausdikte. Van het vuur af de boter met een mixer erdoor kloppen tot de saus schuimig is. Op smaak brengen met peper en zout. Saus over de 4 borden verdelen en er de filets in leggen. Garneren met bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel en schol met champagnesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven