Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gegrilld 2 recept
Vis Forel gegrilld 2 recept

Vis Forel gegrilld 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de forelen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Strooi in de buikholte peper en zout. Basilicum blaadjes van de takjes plukken en 4 blaadjes in de buikholte leggen. Forellen bestrijken met 1 eetlepel olijfolie. Knoflook en sjalot pellen en doormidden snijden. Tomaat wassen en in stukjes snijden, In keukenmachine de olijven, knoflook, sjalot met 2 eetlepels olijfolie pureren. In pan 2 eetlepels olijfolie verhitten. Olijvenmengsel toevoegen en ca. 1 min. aanfruiten. Vervolgens fond, tomaat en azijn erdoor roeren en de saus ca. 5 min. al roerend laten inkoken tot een dikke saus ontstaat, op een laag vuur warm houden. Intussen grillpan of grillplaat verwarmen en de forellen op een middelhoog vuur ca. 12 min grillen, halverwege voorzicjhtig keren. Forellen op 4 voorverwarmde borden leggen en de saus erbij scheppen garneren met wat gehakte basilicum blaadjes. Serveren bv. couscous Wijnsugestie: Muscadet of een Riesling.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel gegrilld 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven