Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gegrilld 3 recept
Vis Forel gegrilld 3 recept

Vis Forel gegrilld 3


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Was de forellen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier en betrooi ze met peper en zout. Wikkel het katenspek om de forel en zet vast met een cocktailprikker. Rooster de forellen in ca. 15 min. krokant en gaar. Garneer met citroenschijfjes Lekker met gestoofde komkommer en gekookte aardappeltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis forel gegrilld 3 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven