Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gevuld 2 recept
Vis Forel gevuld 2 recept

Vis Forel gevuld 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de forellen schoon onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Vet een ovenschaal in met 2 eetlepels olie. Vul de buikholten met verse roomkaas. Leg de forellen in de ovenschaal en schenk er de wijn over. Dek de schaal af met aluminiumfolie of deksel. Stoof de forellen in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Hak de peterselie, kappertjes en augurk fijn. Een paar toefjes peterselie apart houden. Meng citroensap met rest olie en het stoofvocht in een pan en laat dit al roerend inkoken op een hoog vuur tot er een dikke saus ontstaat Kruid met peper en zout. Neem de forellen uit de schaal en leg ze op 4 voorverwarmde borden en schep er wat van de saus naast. Serveer de rest er apart bij. Garneer met citroen schijfjes en wat toefjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel gevuld 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven