Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel gevuld met pittige paksoi recept
Vis Forel gevuld met pittige paksoi recept

Vis Forel gevuld met pittige paksoi


Ingrediënten


Bereidingswijze


4 paksoi bladeren met steel achterhouden. Rest paksoi schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. 2 eetlepels olie verhitten in een wok en fruit de peper ca. 1 min. paksoi toevoegen em al omscheppend in ca. 1 min. beetgaar bakken. 1 eetlepel sesamolie, sojasaus een 2 eetlepels sesamzaad door de paksoi mengen. Eventueel paksoimengsel in schaal in de koelkast zetten. Verwarm de oven voor op 220 graden C. en vet een ovenschaal in. Was de forellen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Vul de forellen (buik) met het paksoimengsel en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Strooi er de rest van het sesamzaad over samen met zeezout. Zet de schaal in het midden van de oven en bak de forellen in ca. 15 min. gaar. Verwarm 4 borden en leg er de paksoibladeren op en serveer de forellen op de bladeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel gevuld met pittige paksoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven