Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel in roomsaus recept
Vis Forel in roomsaus recept

Vis Forel in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui, wortel en selderij schoon en hak ze grof. Doe de groenten met de helft van de peterselie, thijm, laurierblaadjes en het water in een grote pan en laat dit ca. 15 min. zachtjes koken. Voeg het citroensap, azijn en het zout toe en leg de forellen in het vocht. Pocheer deze ca. 9 min. tegen de kook aan gaar. Smelt intussen de boter in een pan en voeg de slagroom toe en laat dit mengsel zachtjes inkoken tot een dunne saus. Hak de rest van de peterselie fijn. Neem de forellen met een schuimspaan voorzichtig uit het vocht en laat ze boven de pan even uitlekken en leg ze op voorverwarmde borden. Schep er de saus en verdeel daar de peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven