Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel met kaassaus recept
Vis Forel met kaassaus recept

Vis Forel met kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de forellen onder stromend koud water en dep droog met keukenpapier. Vet een ovenschaal in met de helft van de boter en leg er de forellen in. Schenk er de wijn over en leg er de rest van de boter in vlokjes op. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en laat de vis in ca. 1 5 min. gaar en goudbruin worden. Schenk het vocht uit de schaal in een steelpan en zet de schaal weer in de uitgeschakelde warme oven. Doe de fond, room, suiker en mosterd bij het vocht in steelpan en breng het aan de kook en laat het op een hoog vuur in ca. 5 min inkoken. Roer er dan de klein gesneden kaas en kervel door. Roer totdat de kaas gesmolten is, kruid met peper en zout. Serveer de saus bij de forel. Voor de kervel kan peterselie of dille gebruikt worden Wijnsugestie: Riesling, Pinot blanc

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel met kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven