Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel met sumac recept
Vis Forel met sumac recept

Vis Forel met sumac


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: 40 min.: Was de forellen onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Meng in een vijzel de olie, knoflook, sumacbessen, citroensap, zout en peper en pers het tot een pasta. Smeer beide zijden van de forel in met een dun laagje pasta. Laat tenminste ca. 30 min afgedekt in de koelkast staan. Bereiden: 35 min.: Verwarm de oven voor op 200 graden C. Haal de vis uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Bak de forel in het midden van de oven ca. 30 min. tot de forel gaar en krokant is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel met sumac recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven