Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel op Schotse wijze recept
Vis Forel op Schotse wijze recept

Vis Forel op Schotse wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de forel onder koud stromend water en dep droog met keukenpapier. Kruid ze met zout en peper en leg ze in grote pan. Snijd de gepelde ui doormidden en steek er een kruidnagel in. Leg bij de vis. Giet er zoveel bouillon en wijn bij dat de vis net onder staat. Breng aan de kook en houd deze ca. 15 min. tegen de kook aan totdat de vis gaar is. Neem de forellen voorzichtig uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Zeef het kooknat in een steelpan. Smelt de boter in een steelpan en voeg de ansjovis pasta toe en roer er de bloem door. Schenk er straalsgewijs al roerend het kookvocht bij, laat de saus even doorkoken en schenk er naar smaak citroensap bij. Schik de forellen op 4 voorverwarmde borden en schenk er de saus over. Dien direkt op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel op schotse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven