Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel uit de magnetron recept
Vis Forel uit de magnetron recept

Vis Forel uit de magnetron


Ingrediënten


Bereidingswijze


Forel wassen onder koud stromend water en droogdeppen met keukenpapier. Bosuitjes in stukken snijden en schoongemaakte kleine venkelknol in kleine blokjes en 1 grote geschilde aardappel in blokjes en de helft van de witte wijnsaus in een magnetron schaaltje scheppen en in de magnetron afgedekt verwarmen op 400 Watt in ca. 3 min. De buikholte vullen met de in plakjes gesneden tomaat, thijm, De forel In een schaal leggen met de aardappels en venkel. Rest van de wijnsaus erover schenken. Gerecht nog op 400 Watt ca. 5 min. verwarmen en de vis gaar laten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel uit de magnetron recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vis Forel uit de magnetron heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hele mooie recepten voor de bereiding van de Zalmforel, mijn dank.
    Jan Willem van Goor gaf dit recept op 10 oktober 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven