Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Forel uit Strassbourg recept
Vis Forel uit Strassbourg recept

Vis Forel uit Strassbourg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de forellen onder koud stromen water en dep ze droog met keukenpapier. Kruid ze met peper en zout. Hak de kruiden fijn en verdeel over de buikholten van de forellen. Beboter een grote pan en leg de groenten op de bodem en schik er de forellen op. Giet er de wijn en room bij en maak op smaak mer peper en zout. Laat de forellen ca. 15 min. pocheren. Verdeel de groenten over 6 voorverwarmde borden en schik daar de forel op. Serveer er het kookvocht bij in kleine kopjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis forel uit strassbourg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven