Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis in saus recept
Vis in saus recept

Vis in saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de vis. Snijd in grove stukken en marineer in twee eetlepel kurkuma, zout en een eetlepel olie.
Snijd de uien in halve ringen, de gember in luciferreepjes en de knoflook in plakjes. Fruit dit samen met de van zaadjes (of niet!!) ontdane rode peper.
Voeg een theelepel kurkuma en komijn toe. Even meebakken.
Met een staafmixer de kokosmelk, tamarinde, visbouillontablet en 300 cc water mengen. Voeg toe aan het uienmengsel. Laat 5 min zachtjes pruttelen.
Vlak voor het opdienen, zo'n vier minuutjes de gemarineerde vis meekoken.
Garneren met verse koriander.

Serveersuggesties

Serveren met rijst gekookt in water met een steranijs, een paar kardamonpeulen, zout en wat komijnzaad.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis in saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vis in saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik ben heel benieuwd naar reacties. Bereidingstijd heb ik nogal met een dikke duim gedaan. De smaak niet hoor, die is mjummie!
    Bezoeker gaf dit recept op 19 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven