Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Kabeljauw filet Peking recept
Vis Kabeljauw filet Peking recept

Vis Kabeljauw filet Peking


Ingrediënten


Bereidingswijze


De filets wassen en voorzichtig drogen met keukenpapier, inwrijven met zout,peper en gemberpoeder. Oven voorverwarmen op 150 graden C. Olie in koekepan verhitten en de filets aan beide kanten goudbruin bakken. Ovenvaste schaal invetten en de filets erin leggen. Bamboe spruiten in smalle reepjes snijden en met de ui over de vis verdelen. De met sojasaus vermengde sherry over de filets gieten en er zoveel bouillon bij gieten dat het met de vis gelijk staat. In het midden van voorverwarmde oven de vis in ca. 10 gaar stoven. Serveren in de ovenschaal met droog gekookte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vis kabeljauw filet peking recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven