Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis met kruidige kokossaus recept
Vis met kruidige kokossaus recept

Vis met kruidige kokossaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de uiteinden van het citroengras en verwijder het taaie buitenblad. Snijd het binnenste deel in ringetjes. Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes van de Spaanse peper. Snijd de geschilde gemberwortel in plakjes. Snipper de schoongemaakte ui grof. Pel de knoflook. Hak het citroengras, de peper, de gemberwortel, de ui en de knoflook fijn in de foodprocessor. Verhit de olie in een wok of een koekenpan. Laat het fijngehakte mengsel een paar minuten omscheppend fruiten. Doe er de bouillon, het citroensap, de suiker en de grofgehakte santen bij. Laat de saus circa 10 minuten zachtjes koken. Bereiden: Leg de moten vis in de saus en laat ze in circa 10 minuten tegen de kook aan gaar worden (de juiste tijd is afhankelijk van de dikte. De zeeduivel heeft iets meer tijd nodig dan kabeljauw). Serveer de vis met de saus en bestrooi vlak voor het serveren met de peterselie.

Serveersuggesties

Geef er rijst en bijvoorbeeld een komkommersalade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis met kruidige kokossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven