Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Viscurry met kokos en tomaten recept
Viscurry met kokos en tomaten recept

Viscurry met kokos en tomaten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de vis in hapklare stukjes.
Snipper de uien, pers de knoflook en rasp de verse gember.
Snijd de rode peper in kleine stukjes.
Doe alle groente en specerijen in een pan en bak tot de uien zacht worden.
Voeg de tomaten toe en breng aan de kook.
Zet het vuur lager en laat ongeveer 10 minuten pruttelen tot de saus wat dikker wordt.
Voeg de kokos, garnalen en vis toe en roer zachtjes door de saus.
Laat even doorkoken en zet dan het vuur laag en laat ongeveer 10 minuten sudderen tot de vis gaar is.
Roer garam masala erdoor en serveer met witte rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit viscurry met kokos en tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven