Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visfilet met tomatenkorst recept
Visfilet met tomatenkorst recept

Visfilet met tomatenkorst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter en fruit hierin de bloem. Blus af met 250 milliliter water en de melk. Breng al roerende met de garde aan de kook en voeg het bouillonblokje toe. Laat ca 5 minuten zachtjes koken. Breng de saus op smaak met zout,peper en wat citroensap en schil voeg de crème fraiche toe. Zet warm weg. Was en hak de peterselie. Was de tomaten en snijd ze in 4 partjes, verwijder het zaad en snij in blokjes Roer het paneermeel, de peterselie en de pesto door de tomaten en breng op smaak. Snijd de visfilets in 4 stukken en besprenkel ze met 2 eetlepels citroensap. Breng op smaak met zout en peper en bak ze 5 minuten in de hete olie. Keer ze af en toe om. Verdeel de tomatenmassa over de vis gratineer gedurende 3.5 minuten onder de voorverwarmde grill. Serveer met de witte saus.

Serveersuggesties

Lekker met wilde rijst en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visfilet met tomatenkorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven