Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vispotje in room-champignonsaus recept
Vispotje in room-champignonsaus recept

Vispotje in room-champignonsaus


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Snijd de vis in stukjes en kook deze in ca 5 minuten gaar. Vis uit de pan scheppen en afgedekt warm houden. Smelt de boter en bak hierin het spek krokant in ca. 5 minuten. Prei toevoegen samen met de champignons en de knoflook en 3 deciliter visbouillon voor ca. 8 minuten. Voeg mosterd, slagroom, tijm, dille en peper en zout toe. Gerecht op zacht vuur nog 10 minuten laten koken. Voeg nog 1 eetlepel grove mosterd toe en citroensap. Voeg nu de roomkaas toe en zorg dat het lekker warm is en schep dan de vis erdoor. Laat het gerecht nog even 2 minuten doorwarmen en garneer met nog wat peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met rijst of een neutrale risotto.

Allergenen Informatie

Voor dit vispotje in room-champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven