Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visschotel uit de oven recept
Visschotel uit de oven recept

Visschotel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Haal de kruidenboter uit het pak roerbakmix en schep de mix in de ovenschaal zodat deze al wat kan ontdooien.
Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout.
Verhit de kruidenboter in een koekepan en fruit de ui 3 minuten.
Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook.
Breng op smaak met peper en zout.
Leg de vis op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover. Zet de ovenschaal 35 minuten in het midden van de oven.
Bereid de aardappelpartjes en serveer bij de visschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven