Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep recept
Vissoep recept

Vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de koolvis, kabeljauw, mosselen, garnalen en inktvis langzaam ontdooien in de koelkast. Was de vis, garnalen, mosselen en inktvis in een zeef. Vis in blokjes snijden Kook 1 of 2 liter water Doe de vis in het kokende water en zet het gas wat lager (water niet laten koken). Als visschuim komt bovendrijven dat weghalen met schuimspaan. Doe 1 of 2 visbouillon in pan. Mosselen, garnalen en inktvis en de in ringetje gesneden lenteuitjes toevoegen. Maak een papje van 1 of 2 pakjes tomatenroomsoep (met wat water of witte wijn). Papje en mais bij de bouillon doen en langzaam roeren. Voeg al langzaam roerend nu de creme fraiche toe. Zout en peper en andere kruiden naar keuze toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven