Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visstoofpotje recept
Visstoofpotje recept

Visstoofpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de mosselen schoon en kook de mosselen volgens todat ze open zijn. Kook de garnalen kort en pel ze. Smelt de boter in een grote pan en bak zachtjes de fijngehakte sjalotten, giet de wijn, 60 centiliter water en de visbouillontablet erbij en kook tot de helft in. leg de visfilets en zalm in de pan en pocheer alles ongeveer 10 - 15 min. Houd alles warm. Roer maizena en de creme fraiche door elkaar. Haal de visfilets en zalm uit de pan en roer beetje bij betje het mengsel maizena en creme fraiche erdoor. Per en zout naar smaak Verdeel op borden de vis, mosselen en garnalen. Saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit visstoofpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven