Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterzooi van kabeljauw recept
Waterzooi van kabeljauw recept

Waterzooi van kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in gelijke blokjes. Leg de bieslook, spinazie, jonge ajuintjes, waterkers, peterselie, vinaigrette en het water in een mixer. Mix het heel fijn en passeer het in een zeef. Doe er peper en zout bij. Snijd de ajuin en de witloof fijn. In een pan, laat 50 gram boter smelten en doe er de ajuin, witloof en een beetje citroensap bij en laat 3 a 4 minuten sudderen. Doe er de bouillon op en de witte wijn. Laat koken gedurende 2 5 minuten, daarna de tomaten erbij en 50 gram boter al kloppend met een klopper. Snijd de vis in 8 gelijke delen en kruid het, doe het in een pan met boter. Doe de bouillon over de vis en laat 5 min. koken. Doe kleine blokjes met je brood en maak er korstjes van. En dien op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waterzooi van kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven