Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterzooi van zalm en prei recept
Waterzooi van zalm en prei recept

Waterzooi van zalm en prei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prei schoonmaken en in stukken van ca. 6 cm. snijden. Bouillonblok in 100 mililiter kokend water oplossen. In pan boter verhitten en al omscheppend de prei in ca. 3 min. bakken. Wijn en bouillon bij prei schenken en afgedekt 5 min. stoven. Creme fraiche door prei roeren. Zalm in 8 stukken snijden en in stoofvocht leggen. Dille boven pan in grove stukken knippen. Vis afgedekt op laag vuur 8 min. gaar stoven. Op smaak brengen met peper en zout. Lekker met maisbroodjes of volkorenbroodjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waterzooi van zalm en prei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven