Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met vis en kaas recept
Witlof met vis en kaas recept

Witlof met vis en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
Snijd de paprika in kleine blokjes.
Kak de peterselie fijn.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Maak de witlofblaadjes los.
Smelt de helft van de boter in een grote koekenpan.
Doe de olijfolie erbij en dan de witlofblaadjes.
Bak al roerend tot de blaadjes bijna gaar zijn in ongeveer 3 minuten.
Roer er dan de azijn en honing door.
Bestrooi met peper en zout.
Leg de witlof in een ovenschaal.
Bestrooi de visfilet met peper en zout en leg hem op de witlof.
De vis moet precies alle witlof bedekken en er mag geen ruimte over zijn in de ovenschaal.
Smelt de rest van de boter in een pak en bak de ansjovis en paprika 1 minuut.
Doe de kaas erbij, roer heel even door en verdeel de inhoud van de pan dan direct over de vis in de ovenschaal.
Gaar de vis in de oven gedurende 10 tot 15 minuten.
Strooi als laatste de peterselie er over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met vis en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven