Vis-Pastilla

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Meng , , peterselie, , zwarte , , , sambal en .
  2. Doe dit met zout, , visbouillon en 2 eetlepels olijfolie in een pannetje en en laat dit 5 minuten op laag vuur sudderen.
  3. Doe er ook nog een scheutje water bij.
    Doe vis, en een flinke lepel van de marinade in een pannetje
    en sudder dit 5 minuten op laag vuur.
    Fruit , en even en giet er dan een lepel van de marinade over.
    Schep over de uitgelekte mie ook een lepel van de marinade.
    Laat het allemaal een uurtje intrekken en laat het dan goed uitlekken in een vergiet.
    Bekleed de bodem van een beboterde ovenschaal met plakken .
    Lat het deeg over rand hangen.
  4. Leg op de bodem met daar bovenop het vismengsel.
    Bedek de bovenkant met enkele vellen beboterde filodeegplakken en besmeer de bovenkant met eigeel.
    Zet de pastilla 40 minuten in de oven bij een temperatuur van 220 graden Celcius.
    Snijd de pastilla in punten en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van vis en Allergie in kabeljauwfilet
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Vis-Pastilla heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Hij is goed gelukt en de pastilla is heel lekker.
Sarah 1 juli 2013
Hij is goed gelukt en de pastilla is heel lekker!
Sarah 1 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
394 kcal
19%2364 kcal
Vetten
6 g.
9%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
57 g.
22%342 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vis-Pastilla