Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm Cordon bleu recept
Zalm Cordon bleu recept

Zalm Cordon bleu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de zalmfilets af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Halveer de filets overlangs. Bestrooi ze aan beide zijde met peper en zout. Snijd de plakken gerookte zalm doormidden en de roomkaas in 4 plakken. Leg op de onderste zalmfilet een plakje kaas en een plakje gerookte zalm. Leg er de bovenste zalmfilet op. Steek ze vast met cocktailprikkers. Breng de visbouillon met de wijn aan de kook en pocheer hierin de zalm cordon bleu met de deksel op de pan in ca. 8 min. Garneer voor het serveren met een toefje dille. Serveer er de wijn bij die in het recept wordt gebruikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm cordon bleu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven