Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met blauwe schimmelkaas recept
Zalm met blauwe schimmelkaas recept

Zalm met blauwe schimmelkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een snee in elke zalmmoot en vul deze met de blauwschimmelkaas. Bak deze ca. 1 5 minuten in de oven op 150 graden C. De saus: Fruit de champignons en de ui zacht in wat boter. Voeg de crème fraîche, water en het bouillonblokje toe. Kook ongeveer 5 minuten. Bind met maizena tot een wat dikkere saus en laat dit even doorkoken. Maak op smaak met citroen, zout en peper. Serveer met peultjes en wilde rijst of gekookte aardappelen.

Serveersuggesties

Ook lekker met een groene salade of witlofsla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm met blauwe schimmelkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven