Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met mangosaus recept
Zalm met mangosaus recept

Zalm met mangosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en knoflook. Pureer ze met de staafmixer en voeg de chilipoeder toe. Verhit de olie in een wok en roerbak het uimengsel 1 minuut. Voeg het water en azijn toe en roer het goed door elkaar. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Leg de zalm in de pan met uimengsel en kook ze zachtjes 3 minuten. Keer ze in die tijd een keer om. Neem de zalm uit de pan en houd ze warm onder alu-folie. Voeg de mangoblokjes toe aan het kookvocht en warm het al roerend even goed door. Leg de moten op 4 borden en schenk de saus erover. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met mangosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven