Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met paksoi en noten recept
Zalm met paksoi en noten recept

Zalm met paksoi en noten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi de zalm met zout en peper. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de zalm 2 minuten aan de kant zonder vel. Draai de zalm om en bak 3 minuten op het vel tot dit krokant is. Verhit de resterende eetlepel olie in een wok en roerbak de paksoi en taugé 3 minuten. Voeg de oestersaus en ketjap toe en roerbak nog eens 2 minuten. Schep als laatste de noten erdoor. Leg een stuk zalmfilet op de borden met het vel naar boven en verdeel de roerbakgroenten hierover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met paksoi en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven