Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm met pompoen en bloemkool recept
Zalm met pompoen en bloemkool recept

Zalm met pompoen en bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


verwarm een bodempje olijfolie in een hapjespan
bak de zalmfilet aan beide kanten beetgaar

snijdt 200 gram pompoen in blokjes
haal de zalm uit de pan en doe de pompoenblokjes erin
snijdt 200 gram bloemkool en blad in stukjes
voeg dit doe aan de pan
bestrooi met zeezout, zwarte peper en nootmuskaat naar smaak
voeg een scheutje water toe
snijdt een teen knoflook in plakjes en voeg dit toe aan de pan
leg de zalmfilets bovenop wanneer de groente bijna gaar is

snijdt de avocado tweemaal door de lengte
verwijder de pit en de schil voorzichtig met je hand
snijdt ieder kwart in schijven
snijdt de zuurkool en de peterselie fijn
voeg deze ingredriŽnten op het laatst toe aan de pan

Serveersuggesties

u kunt de gestoofde groente, de zalmfilet, en de rauwkost ook apart serveren

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm met pompoen en bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven