Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm op de grill recept
Zalm op de grill recept

Zalm op de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de zalm naast elkaar op een werkvlak. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit. Meng het limoenrasp, limoensap en zout door de olijfolie en bestrijk de zalm met he tmengsel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schaaf de courgette in linten. Blancheer de courgette 1 minuut in kokend water. Giet ze af en spoel ze met koud water. Verhit een grillpan en bak de zalm 3 minuten per kant. De vis moet nog roze zijn. Leg de zalm op vetvrij bakpapier. Verdeel de courgettelinten erover. Vouw het papier dicht en zet ze 7 minuten op een bakplaat in het midden van de oven. Smelt intussen de boter en roer de peterselie erdoor. Leg op 4 borden een zalmmoot en schenk de peterselieboter erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm op de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven