Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kneed de door de en zet het geheel in de koelkast.
    Pel en snipper de en de knoflook.
    Was de spinazie.
    Was de en hak hem fijn.
    Dep de visfilets droog en halveer in de lengte.
  2. Bestrooi met en .
  3. Beleg ieder stukje vis met een plakje en bestrooi met een beetje .
  4. Rol de filets op en zet ze vast met een prikker.
    Verhit 1 eetlepel olie in een pan.
  5. Fruit de helft van de in de pan.
    Blus af met de en 250 milliliter water.
  6. Voeg het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
  7. Gaar de scholrolletjes op laag vuur ca. 10 minuten.
    Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een grote pan.
  8. Fruit de rest van de en de knoflook in de pan.
  9. Voeg de spinazie toe en laat hem afgedekt slinken.
    Neem de rolletjes uit de pan en houd ze warm.
  10. Breng de fond aan de kook en laat hem een beetje inkoken.
  11. Roer de met gemengde beetje bij beetje met een garde door de saus en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
    Breng op smaak met en en wat .
    Roer evt, de rest van de door de saus.
  12. Breng de spinazie op smaak met , en .
    Schep wat saus over de rolletjes en geef de rest er apart bij, Serveer met de spinazie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • wijn en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en groentebouillonblokje
  • boter en groentebouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
115 kcal
5%460 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm-scholrolletjes met spinazie