Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmbonbons recept
Zalmbonbons recept

Zalmbonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de appels schoon en snijd ze in kleine blokjes. Hak de rucola en witlofblaadjes fijn. Meng in een kom de appelblokjes, rucola, witlof en kaas. Breng op smaak met zout, peper, citroensap en olijfolie. Bekleed de vormpjes met plastic folie en vervolgens met zalmplakjes. Schep de appelsalade erin. Klap de zalmplakjes terug over de salade heen, zodat ze ingepakt zijn. Haal de bonbons uit de vormpjes en verwijder de folie.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven