Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zalmburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Kook ze gaar in een pan met water en wat zout. Giet af, doe ze in een mengkom en pureer ze met een vork.
Meng de zalm, de mayonaise en de lenteuitjes door de aardappels.
Maak 8 porties aardappelmengsel. Maak van iedere portie een gladde schijf en strooi er wat bloem over.
Klop de eieren in een diep bord. Rol de schijven door het eimengsel en vervolgens door het paneermeel.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de onderkanten in 3 minuten goudbruin op matig vuur. Draai ze om en bak ze nog 3 minuten.
Laat de burgers uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven