Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet in honing mosterd recept
Zalmfilet in honing mosterd recept

Zalmfilet in honing mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zalmfilets bestrooien met zout en 5 min. laten intrekken Sausje roeren van honing en mosterd. Peperbessen met platte kant van keukenmes of deegroller licht kneuzen en door sausje roeren. Zalmfilets naast elkaar in ovenschaal leggen. Honingmengsel over zalm uitstrijken. Zalmfilet onder grill 8 minuten laten gratineren en net aan gaar laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilet in honing mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven