Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet in serranoham recept
Zalmfilet in serranoham recept

Zalmfilet in serranoham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de zalmfilets met zout. Leg op iedere zalmfilet 1 blaadje salie en vouw de ham er omheen. Verhit de olie in de koekenpan en bak de 4 overige blaadjes salie knapperig en haal ze uit de pan. Bak de zalm in de nog hete olie in 5 minuten bijna gaar. Neem de zalm uit de pan en houd ze onder alu-folie warm. Blus het achter gebleven bakvet met de wijn en laat het 2 minuten inkoken. Voeg stukjes boter toe en roer het tot een gladde saus. Leg de filets in de saus en voeg de gebakken salie toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilet in serranoham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven