Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen recept
Zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen recept

Zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rode pepers schoonmaken en fijnsnijden. In kom peper, sereh, kokos en de olie goed mengen. Zout naar smaak toevoegen. Rode peper mengsel over filets uitstrijken. Goed aan drukken. Oven voorverwarmen op 225C. Zalmfilets op de bakplaat leggen en in 10 minuten gaar en bruin laten worden. Met onderstaande limoenaardappelen de vis de laatste 10 min bij de aardappelen leggen. Lekker met limoenaardappelen. Limoen schoonboenen en raspen. Limoen uitpersen Aardappeltjes schoonboenen. Aardappelen insnijden om de 2 mm tot bijna onderaan (moet aan elkaar blijven. Aardappelen op bakplaat zetten. Bestrooien met citroenrasp. Besprenkelen met limoensap en de olie. Royaal bestrooien met zout en peper. In de oven op 225C ongeveer 30 minuten bakken. De vis er bij zetten en nog 10 minuten laten bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilet met rode peper korst en limoenaardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven