Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot recept
Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot recept

Zalmfilet op Italiaanse groentestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 180 C voorverwarmen. Ovenschaal (ca. 1 liter) invetten. Vis aan bovenzijde besmeren met tomatentapenade en in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. In wok olie verhitten. Wokgroente toevoegen en ca. 3 minuten roerbakken. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Wokgroente door puree scheppen en even doorwamen. Stamppot over 4 borden verdelen en zalmfilet er midden op leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilet op italiaanse groentestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven