Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilet op salade recept
Zalmfilet op salade recept

Zalmfilet op salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf een koekenpan in met een beetje olijfolie en verhit tot de olie heet is. Bak de zalmfilet in 30 seconden rondom dicht zodat de buitenkant niet gekleurd is. Neem de zalm uit de pan en bestrooi ze met zout. Maak de venkel schoon en snijd ze in hele dunne plakjes en doe ze in een schaal. Hak wat venkelgroen fijn en voeg het met de azijn, suiker en 4 eetlepels olijfolie bij de venkel. Breng de salade op smaak met zout en roer het goed door elkaar. Laat de salade afgedekt 30 minuten op smaak komen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep 4 eetlepels olijfolie door de tomatenblokjes en breng het op smaak met zout. Verdeel de venkelsalade over 4 borden. Snijd de zalm in stukken en leg het op de salade. Sprenkel de tomatendressing erom heen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmfilet op salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven