Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmfilets uit de oven met Pecorino recept
Zalmfilets uit de oven met Pecorino recept

Zalmfilets uit de oven met Pecorino


Ingrediënten


Bereidingswijze


Controleer of er geen graten in de filets zitten. Verwarm de oven voor op 230 graden.

Leg de zalmfilets op een bakplaat, besprenkel met citroensap en bestrooi met peper en zout.
Roer de pesto even goed door en roer er 1/3 van het broodkruim door en strijk dit mengsel over de filets.
Meng de helft van de kaas met de rest van het broodkruim, strooi het over de pesto en eindig met de rest van de kaas.
Zet de bakplaat 10 minuten midden in de oven, de korst moet dan goudbruin en knapperig zijn, en de zalm vochtig en net gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmfilets uit de oven met pecorino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven