Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmforel gevuld met serrano ham recept
Zalmforel gevuld met serrano ham recept

Zalmforel gevuld met serrano ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de zalmforel schoon en haal de middengraat er uit. Vul elke zalmforel met 3 plakken ham en dan zet ze vast met een prikker. Vervolgens haal je de forel door de bloem en in de hete olijfolie aan beide kanten bruin bakken. Deze gerecht kun je serveren met een gemengde salade .

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalmforel gevuld met serrano ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven