Zalmlasagne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 200¢ªc.
  2. schillen, halveren en zaad verwijderen.
  3. in plakjes snijden en in een vergiet uit laten lekken.
  4. In de vergiet ze bestrooien met zout en peper.
  5. De in snippers snijden. 2 aparte pannetjes met bechamelsaus volgens de verpakking bereiden.
  6. Zalmsnippers en door het ene pannetje doen, de andere naturel laten.
  7. Ovenschaal invetten.
  8. Laagje naturelsaus op de bodem schenken, 1/3 deel van komkommer erop scheppen.
  9. Afdekken met .
  10. Helft van zalmsaus erop schenken en 1/3 van komkommerschijfjes erop leggen.
  11. Afdekken met .
  12. Nogmaals herhalen.
  13. Eindigen met rest van naturelsaus.
  14. erover strooien.
  15. Schaal in midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en goudbruin laten worden.
25
25
25

Variaties op Zalmlasagne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmlasagne
VariatieAantalGang
Zalmlasagne1Pastagerechten
Zalmlasagne met roomkaas1Pastagerechten
Spinazie-zalmlasagne1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zalmlasagne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mijn man lust geen komkommer of courgette wat zou ik in plaats daarvan kunnen gebruiken? groetjes kokjee
kokjee 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
168 kcal
8%672 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmlasagne