Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars met olijvensaus recept
Zeebaars met olijvensaus recept

Zeebaars met olijvensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak eerst de dressing.
Schil 1 citroen zo dik af, dat ook alle wit wordt meegeschild. Snij met een mes de partjes tussen de vliesjes uit.
Halveer elk partje. pers de andere citroen uit en meng het sap naar smaak met een beetje olijfolie.
Spoel de kappertjes af en dep ze droog.
Hak de olijven grof.
Meng de stukjes citroen de kappertjes, olijven en de groene kruiden door het citroen-olijfoliemengsel.
Breng alles op smaak met zout en peper.
Bestrooi de zeebaars met zout en peper. Bak de vis eerst op het vel in enkele minuten krokant,draai de filets om en bak ook de andere kant nog even kort.
Leg de filets op de borden en lepel de dressing erover.

Serveersuggesties

Vervang de zeebaars ook eens voor witte vis. Vervang voor nog een krachtiger smaak de peterselie voor oregano.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars met olijvensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven