Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars met venusschelpen recept
Zeebaars met venusschelpen recept

Zeebaars met venusschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de filets in hete olie aan, doe er daarna zout en peper bij. Smoor het komkommerkruid met een teentje knoflook en de aspergepunten in de warme olie. Voeg na 5 minuten de tomaten toe, de visfilets en de venusschelpen met aanhangend water. Bedek het geheel en laat het 8 minuten sudderen. Serveer op geroosterde sneetjes brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars met venusschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven