Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeetong met Oostendse saus recept
Zeetong met Oostendse saus recept

Zeetong met Oostendse saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mosselen met de selder, ui, tijm, laurier, peterseliestelen, witte wijn en molenpeper.
Pocheer de zeetongfilets gaar met de witte wijn en mosselkookvocht in de oven op 120 C.
Kook daarna het kookvocht in met de room tot de gepaste binding en verfris met wat citroensap.
Versier de tongen met de mosseltjes, giet er de saus over en garneer met garnaaltjes en peterselie.
Serveer met een gekookte aardappel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeetong met oostendse saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven