Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwaardvis met salsa rossa recept
Zwaardvis met salsa rossa recept

Zwaardvis met salsa rossa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de peper, de paprika, de koriander en de ui. Doe dit in een koekenpan. Pers er de teentjes knoflook bovenuit. Bak dit in olijfolie 2 minuten lang. Voeg de tomaten en het azijn toe. Laat dit een half uur rusten. Pureer het daarna met een staafmixer. Houd het een beetje grof. Breng het op smaak met peper en zout. Leg de zwaardvisfilet in een ruime koekenpan. Breng hem op smaak met peper en zout. Laat het dan 2 minuten goudbruin bakken. Leg de zwaardvis op een bord. Leg de salsa ernaast. Garneer het door een schijfje citroen en een takje dille op te leggen en leg naast de zwaardvis de blaadjes rucola.

Serveersuggesties

Geen suggesties. Bij kosten ingrediënten geldt dat het bij de Albert Heijn is en het is exclusief de zwaardvisfilet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zwaardvis met salsa rossa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven