Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden) recept
Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden) recept

Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng en wrijf alle kruiden tot een pasta.
Wrijf de koteletten in met de boemboe en laat dit minimaal 2 uur marineren.
Rooster de koteletten dan boven een houtskoolvuurtje gaar en bruin
(5 minuten per kant).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit anak domba bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me erg lekker. Denk dat het makkelijker te bereiden is als je gewoon een stuk lamsvlees neemt en dat in dobbelsteenformaat snijdt. Niet in die hollandse brokken dus. Zo te zien zal het met een a... Lees reactie
    Karin gaf dit recept op 28 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven