Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Arnhemse slagersrol recept
Arnhemse slagersrol recept

Arnhemse slagersrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Lapje vlees zo plat mogelijk makken of laten doen door de slager. De ui en de paprika fruiten. Meng het ei, paneermeel, peper en zout door het gehakt. Maak van het gehakt een rol en leg dit op het vlees. Rol het vlees op en maak het vast met een touwtje. Bestrooi de rol met peper en zout. Smoor in wat boter de soepgroenten, voeg dan de rest van de boter toe en braad hierin de rol rondom lekker bruin. Voeg de wijn, kruidnagel en ketjap toe. Stoof het vlees helemaal gaar. In een oven van ongeveer 100 graden C. gaat dit heel goed. Als het gaar is, uit de pan halen. De jus zeven. De soepgroenten pureren, toevoegen de knoflook. Lekker over het vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit arnhemse slagersrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven