Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Babi recept
Atjar Babi recept

Atjar Babi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boemboe maken van ui, kemiries, schepje suiker, knoflook en koenjit. Boemboe goed fruiten samen met djahe en Spaanse peper. Blussen met 1/2 kopje water. Het in 1/2 cm gesneden repen vlees toevoegen plus weer een kopje water. Nu nog 2 eetlepels azijn, bouillonpoeder, 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel suiker toevoegen en het geheel in 10 minuten gaarkoken. Op smaak afmaken met suiker, azijn en mosterd tot zoetzuur.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit atjar babi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven