Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi masak habang (varkensvlees met tomatensausje) recept
Babi masak habang (varkensvlees met tomatensausje) recept

Babi masak habang (varkensvlees met tomatensausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de varkenslappen in stukjes mengen met zout en limoensap even laten staan.
De bruin geroosterde kemirienoten uit de pan nemen en hak deze fijn.
Ontvel de tomaten verwijder de pitjes en snij deze fijn
Maak de ui schoon en snipper deze fijn
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
Maak de lomboks schoon en snij deze in stukjes
Maak de paprika schoon en snipper deze fijn
Wrijf in een vijzel de ingredienten voor de boemboe tot een fijne pasta
Voeg de kermirienootjes aan de pasta toe
De boemboe in een grote pan 5 minuten laten bakken
Het vlees toevoegen en mee laten bakken.
Water bijgieten, aan de kook brengen, vuur laag zetten en zachtjes laten koken tot de helft is ingekookt.
Tomaten er bij doen.
Saus verder op smaak maken en 5 minuten laten doorkoken.

Warm opdienen met rijst of eventueel pasta en gekookte groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi masak habang (varkensvlees met tomatensausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven